Er toch nog even uit deze zomer?

Er toch nog even tussenuit deze zomer? Laat je betoveren door het tropische paradijs van Curaçao, de zonovergoten stranden van Kaapverdië of het altijd zonnige Gran Canaria.
Deze last-minute vakantiedeals brengen je snel en voordelig naar deze schitterende bestemmingen, waar avontuur, ontspanning en zonneschijn op je wachten. Pak je koffers en maak je klaar voor jouw ultieme zonovergoten ontsnapping!
Ik stel graag een op maat gemaakt voorstel voor je samen.
Ervaar het ultieme Caribische gevoel
Curaçao is een tropisch eiland in de Caraïben, beroemd om zijn kleurrijke hoofdstad Willemstad, waar historische koloniale gebouwen een pittoreske achtergrond vormen. De witte zandstranden en het turquoise water maken het een paradijs voor duikers en snorkelaars, die kunnen genieten van de rijke onderwaterwereld en levendige koraalriffen.
Ontspan op het Kaapverdische eiland Boa Vista
Dit Afrikaanse land staat bekend om zijn zonovergoten eilanden met gouden stranden, vulkanische landschappen en levendige Creoolse cultuur. Geniet hier van het diverse muzikale erfgoed en de gastvrije sfeer. Met zijn unieke mix van Portugese enAfrikaanse invloeden biedt Kaapverdië zowel ontspanning als avontuur.
Verblijf in het adults-only Riu Karamboa hotel op het eiland Boa Vista. In dit all-inclusive hotel word je 24 uur per dag in de watten gelegd. Boa Vista zal je betoveren met zijn uitgestrekte gouden zandstranden, heldere turquoise wateren en indrukwekkende duinlandschappen. Een relaxte zonvakantie vol lekker eten en livemuziek is gegarandeerd!
Geniet van de zon dichterbij huis
Gran Canaria, een van de Canarische Eilanden, biedt een perfecte mix van zon, zee en strand, met levendige badplaatsen zoals Playa del Inglés en Puerto Rico. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van historische steden zoals Las Palmas, terwijl natuurliefhebbers worden aangetrokken door het weelderige binnenland en de indrukwekkende rotsformaties.
Tijdens deze vakantie kom je tot rust in het wellnesscentrum van Hotel Bull Eugenia Victoria & Spa en duik je het lokale nachtleven in van Playa del Inglés. Alles in dit hotel is all inclusive! Zo kun je heerlijk zorgeloos genieten.